Valper 2010

Din overskrift

Valpene 6 uker

Tiden går fort. Valpene er blitt 6 uker og utvikler seg godt. De sover, spiser og herjer. De får utfolde seg mye ute og blir sosialisert så det holder. Valpene er hele nabolagets store attraksjon.

Da vi har fått to avbestillinger har vi 2 flotte gutter igjen som ønsker seg et godt hjem hvor de får være mye i fjellet på jakt og trening. Det hadde vært flott om de også hadde blitt stilt på fuglehundprvøver.

Kullet er meget homogent. Vi har bestemt oss for å beholde en gutt selv.

Harodalen's Stjerna med nyfødte valper, juni 2010.

Den 22.06.10 kom det 7 flotte engelsk setter valper til verden, 2 tisper og 5 hanner etter Harodalen's Stjerna (Nordavinden's Dino - NUCH Vouma's Irja) og Storbakken's Gottlob (Trøndervidda's Giro - Vinterveien's Enya). Stjerna kan dere lese om under "våre hunder".

Vårt valg av hanhund ble gjort etter nøye vurderinger av egenskaper, stamtavle, anbefalinger og ikke minst etter å ha sett og dømt avkom etter Gottlob. Han har gode resultater å vise til på fuglehundprøver med blant annet 1.UK, 1.AK og 1.VK. I forbindelse med parringen hadde vi han i en måned og ble meget godt kjent med han. Gottlob er en kjernekar å ha i hus.

Både Stjerna og Gottlob er HD frie med A-hofter.

Under kan dere se hvordan valpenes stamtavle blir, og bilder finner dere under linken "Fotoalbum".
Storbakken's Gottlob, faren til valpene

Storbakken' Gottlob i farta